Studenter

Studerar du och är intresserad av ett examensarbete, eller är du nyfiken på Echo State och vill veta mer om vilka vi är och vad vi erbjuder för karriärsmöjligheter?

Vill du göra ditt examensarbete hos oss?

Echo State är specialister på att skapa affärsvärde med hjälp av Data Science, Data Engineering och analys.

Att genomföra ditt examensarbete hos oss innebär att du kommer att få arbeta med data och problem som har potentialen att göra verklig skillnad för våra kunder samtidigt som du får lära känna oss som företag.

Examensarbete
Personliga förutsättningar

Det är inte vilket program du pluggar som är det viktigaste, utan vart du vill framöver. Vi letar efter dig som älskar att arbeta med både människor och teknik, och som har ett driv att lära dig nya saker inom något av områdena AI, Machine Learning, Data Science och Data Engineering.

Vad du kommer arbeta med

Vi erbjuder intressanta projekt inom flertalet olika fält inom Data Science och Machine Learning, men har även intressanta uppgifter för dig vars intresse är inom Data Engineering. Du kommer att få arbeta tillsammans med oss och kommer självklart att kunna dra nytta av expertisen från alla våra konsulter för att kunna genomföra din Master's-uppsats.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Träffa oss

Vill vill gärna träffa och lära känna dig!

Echo State syns ofta på arbetsmarknadsdagar i närheten av Stockholm och München, och nedan hittar du kommande event där vi planerar att medverka.

Finns det inga event inplanerade just nu? Följ oss på LinkedIn så berättar vi när det kommer nya möjligheter!

5 oktober, 2023

Takeoff på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm

Den 5 oktober anordnar Flygsektionen sin årliga karriärmässa, Takeoff. Kom gärna förbi och besök oss i vår monter! Vi finns på plats kl. 10:00-16:00, och ser fram emot att träffa dig och besvara alla dina frågor.

Mer information om eventet finns på Takeoff.

 

9 november, 2023

Utnarm på Uppsala Universitet i Uppsala

Kom och besök oss på årets upplaga av Utnarm! Vi ställer ut och finns på plats i vår monter kl. 9:00-15:30, och ser fram emot att träffa dig.

Mer information om eventet finns på Utnarm.

 

KTH Bibliotek
21-22 november, 2023

THS Armada på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm

Den 21 och 22 november bjuder Tekniska Högskolans Studentkår in till sin karriärmässa, Armada. Kom gärna och träffa oss! Vi finns där bägge dagarna mellan kl. 10:00-16:00, och är peppade på att få lära känna dig!

Mer information om eventet finns på THS Armada.