Studenter

Studerar du och är intresserad av ett examensarbete, eller är du nyfiken på Echo State och vill veta mer om vilka vi är och vad vi erbjuder för karriärsmöjligheter?

Vill du göra ditt examensarbete hos oss?

Echo State är specialister på att skapa affärsvärde med hjälp av Data Science, Data Engineering och analys.

Att genomföra ditt examensarbete hos oss innebär att du kommer att få arbeta med data och problem som har potentialen att göra verklig skillnad för våra kunder samtidigt som du får lära känna oss som företag.

Examensarbete
Personliga förutsättningar

Det är inte vilket program du pluggar som är det viktigaste, utan vart du vill framöver. Vi letar efter dig som älskar att arbeta med både människor och teknik, och som har ett driv att lära dig nya saker inom något av områdena AI, Machine Learning, Data Science och Data Engineering.

Vad du kommer arbeta med

Vi erbjuder intressanta projekt inom flertalet olika fält inom Data Science och Machine Learning, men har även intressanta uppgifter för dig vars intresse är inom Data Engineering. Du kommer att få arbeta tillsammans med oss och kommer självklart att kunna dra nytta av expertisen från alla våra konsulter för att kunna genomföra din Master's-uppsats.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Träffa oss

Vill vill gärna träffa och lära känna dig!

Echo State syns ofta på arbetsmarknadsdagar i närheten av Stockholm och München, och nedan hittar du kommande event där vi planerar att medverka.

Finns det inga event inplanerade just nu? Följ oss på LinkedIn så berättar vi när det kommer nya möjligheter!

23 januari, 2024

Fusion på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm

Den 23 januari anordnas arbetsmarknadsmässan för teknisk fysik och matematik på KTH. Vi är taggade på att berätta om oss som bolag och allt spännande vi gör med teknik i våra uppdrag, men framförallt peppade på att få träffa dig! Kom gärna förbi vår monter!

Mer information om eventet finns på ffusion.se.

 

KTH Bibliotek
26 januari, 2024

Dagen I på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm

Den 26 januari slås portarna upp till 2024s upplaga av Dagen I - Industriell ekonomi's arbetsmarknadsmässa. Oavsett om du är nyfiken på hur det är att jobba som konsult, vill veta mer om våra spännande uppdrag eller bara vill ha ett trevligt samtal är du varmt välkommen att besöka vår monter!

Mer information om eventet finns på dageni.se.