Om Echo State

Echo State är Sveriges ledande bolag inom AI, Machine Learning, Data Science och Data Engineering. Med djup förståelse för ny teknologi maximerar vi våra kunders affärsnytta.

Vad vi gör

Varje dag möter vi företag som har en sak gemensamt: De har insett att de behöver bli datadrivna – för att kunna utmana sina konkurrenter, och i förlängningen vara ledande inom sina branscher. Och varje dag hjälper vi våra kunder med just det. Vi utgår från varje bolags unika behov och målsättningar och implementerar den senaste tekniken, för att skapa faktiskt värde och maximera verksamhetsnyttan.

Varför vi behövs

Att det pratas mycket om AI och ett datadrivet synsätt har nog undgått få, men det är inte alltid lätt att se på vilket sätt ens egen verksamhet får störst nytta av tekniken. Vi arbetar med att koppla ihop teknik och affär, och tappar aldrig fokus på verksamhetsnytta. Vi använder de lösningar som faktiskt behövs, och hjälper våra kunder att implementera kunskapen det genererar i sina verksamheter.

Kontakta oss

Echo State AB
Org. nr: 556879-0843

Besöksadress: Engelbrektsgatan 14, Stockholm
Postadress: Engelbrektsgatan 14, 114 32 Stockholm

info@echostate.se

Echo State är ett av Sveriges snabbast växande AI-bolag och hjälper kunder inom alla branscher att med den senaste tekniken utveckla och förbättra sin affär.

Jobba med oss

Vi är ett ett av Sveriges mest snabbväxande AI-bolag, och letar alltid efter ny topptalang att förstärka vårt team med. Kanske är det dig vi behöver?

Ansök nu