Vad vi hjälper våra kunder med

Vi är mycket stolta över våra kunder och det vi har gjort för att tillsammans med dem skapa något värdefullt. Låt oss visa några exempel!

CASE - SLÄTTÖ

Slättös omvandling till en datadriven organisation

Slättö ville ändra sina arbetsmetoder till ett mer datadrivet och effektivt tillvägagångssätt.

Slättö är ett snabbväxande nordiskt Private Equity-bolag som förvaltar fastigheter för 1,7 miljarder EUR. Sedan 2013 har Slättös fonder genomfört över 200 transaktioner med ett totalt värde på 3 miljarder EUR.

Tillvägagångssätt och resultat

Automatiseringen av sina dataflöden inom organisationen sparar Slättö hundratals timmar varje månad som de istället lägger på sin kärnverksamhet: att fortsätta erbjuda en historiskt stark avkastning.

Genom att bygga upp en infrastruktur med data pipelines från Slättös olika källsystem som koncernredovisning och bokföring till en Data Lake har Echo State skapat inte bara stora tidsvinster, utan även en gemensam sanningskälla för deras data.

All eventuell oro för att ha olika versioner av datan är borta sedan länge och den finansiella rapporteringen är nu automatiserad.

Besök dem gärna för att få veta mer om deras verksamhet: www.slatto.se

”Echo State har hjälpt oss automatisera våra dataflöden och göra oss till en datadriven organisation. På bara några få månader har vi minskat ledtiderna för vår finansiella rapportering med 45%!”

– Per Wange, Ekonomichef

Låter det intressant? Vi berättar gärna mer!

CASE - RILLION

Vägen till en centraliserad dataplattform för Rillion

Tack vare av deras växande kundkrets och ökad inkomst av data under åren så har även deras behov ökat av att ha en skalbar och effektiv lösning för att kunna ta datadrivna beslut.

Rillion AB är ett ledande företag inom FinTech som erbjuder elektronisk fakturahantering för små, medelstora och stora organisationer med hjälp av AI och som enkelt kan integreras i många olika affärssystem.

MED EN CENTRAL PLATS FÖR SIN DATA KUNDE MAN INTE BARA FÖRBÄTTRA ANALYSARBETET UTAN ÄVEN OPTIMERA DERAS ARBETSPROCESSER

Rillion ville ha en central plats för hela organisationen för att både kunna lagra sin data i och även, utifrån kvalitetssäkrat underlag, göra insiktsfulla analyser. Tack vare en sådan plattform kunde de inte bara göra stora ekonomiska besparingar i att slippa behöva modellera om data för varje analys, utan också spara många arbetstimmar varje vecka då de i stället kunde utnyttja den redan färdigmodellerade och kvalitetssäkrade datan direkt från plattformen.

Vi utvecklade därför en central dataplattform som hämtade in, modellerade och kvalitetssäkrade data från alla deras olika datakällor i ett Data Lakehouse som gjorde att Rillion inte bara kunde spara många timmar varje vecka i att bygga rapporter och göra analyser utan även optimera sättet de arbetar på.

Från att behöva gå igenom en process av timmar eller dagar av möten och diskussioner i att definiera och modellera den data som önskades för en analys, kunde de efter arbetet med Echo State snabbt utifrån en enkel förfrågan kunna få ut den informationen som begärdes på ett säkert sätt på bara några minuter.

Läs gärna mer om Rillion AB och deras verksamhet på: www.rillion.com

”Det här är en game changer som verkligen har underlättat vårt arbete; på bara två månader har vi fått en skalbar dataplattform som har reducerat utvecklingstiden för rapporter från dagar till timmar!”

– Boglárka Bárány, System Owner

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Stäng

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi till er inom kort!

Namn(Obligatoriskt)
Hidden

Jobba med oss!

Vi är ett ett av Sveriges mest snabbväxande AI-bolag, och letar alltid efter ny topptalang att förstärka vårt team med. Kanske är det dig vi behöver?

Ansök nu