Jobba med oss

Vi är ett ett av Sveriges mest snabbväxande AI-bolag, och letar alltid efter ny topptalang att förstärka vårt team med. Kanske är det dig vi behöver?

Vill du jobba med den mest spännande tekniken på ett av Sveriges snabbast växande AI-bolag, för att tillsammans med kollegor i ständig utveckling förändra företag och affärer i grunden? Välkommen till Echo State.

Vad vi gör

På Echo State är vi experter inom Artificiell Intelligens, Machine Learning och Deep Learning, och jobbar med att förbättra och utveckla våra kunders affärer. Vi använder helt enkelt den senaste tekniken för att skapa faktisk verksamhetsnytta. Det är ett varierande jobb, som kräver medarbetare som vill lära sig nya saker, förstå nya branscher och ständigt utvecklas.

Varför Echo State

01

Utveckling

Vi vill arbeta med dig som inte bara vill utan måste få utvecklas. Hos oss är det inte bara en förutsättning att du är på väg framåt, utan vi kommer hjälpa dig att ta dig dit.

02

Variation

Hos oss får du möjlighet att se olika företag, med olika behov och arbeta med olika tekniska lösningar. Du har möjligheten att vara allt du vill vara, och jobbet blir dessutom roligare.

03

Ett företag i framkant

Det finns en anledning att Echo State växer snabbt – våra kunder väljer oss eftersom de vet att vi har expertisen och topptalangen som leder utvecklingen när det kommer till affärsfokuserad AI.

Hur är det att jobba hos Echo State?

”Jag är säker på att jag har lärt mig dubbelt så mycket på Echo State som jag hade gjort på samma tid någon annanstans. Jag har kollegor jag kan lära mig av, och en arbetsgivare som vill att jag ska utvecklas. ”

Valgerður Tryggvadóttir

DATA MANAGEMENT CONSULTANT
Hur är det att jobba hos Echo State?

”Genom utbytet med kollegorna lär vi av varandra, utmanar befintliga synsätt och har väldigt roligt tillsammans. Samarbetet med de skarpa och välrundade individerna som utgör Echo State är en stor förmån när man jobbar här.”

Anders Haulin

DATA MANAGEMENT CONSULTANT
Hur är det att jobba hos Echo State?

”På Echo State har jag fått lära mig det senaste inom både Data Engineering och Machine Learning, och har på kort tid fått nyttja mina kunskaper för att hjälpa kunder med verklig förändring. Superkul!”

Beata Rystedt

DATA MANAGEMENT CONSULTANT
Hur är det att jobba hos Echo State?

”Projekten jag har deltagit i har inte bara varit utmanande och spännande, utan har även har legat i framkant. Att varje dag få känna att man både lär sig och gör skillnad är verkligen något som gör Echo State speciellt.”

Erik Liliequist

DATA MANAGEMENT CONSULTANT
Ansök till oss nu